Cosul dvs. este gol

Catalog
Marci produse

Cautare piese

Termeni si conditii                            Termeni și Condiții

Site-ul elconauto.ro, denumit in continuare "elconauto.ro”, este detinut si administrat de societatea comerciala ELCON PROCEED S.R.L., denumit in continuare "elconauto”, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO33291755, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J15/355/2014 si cu sediul in Strad Republicii Bl A3 Sc A ap.4 Oras Pucioasa Jud Dambovita tel:0726148189 email: contact@elconauto.ro

Navigarea pe site-ul elconauto.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

elconauto
.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre elconauto.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul ,Comenzii.

S.C.  ELCON PROCEED S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul bestautovest.ro si nu ii conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  ELCON PROCEEDS.R.L.. fără acordul prealabil scris al acesteia.

Aveți un drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legătura web (link) către pagina principala a site-ului elconauto.ro sau către orice altă pagină, atât timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru  ELCON PROCEED S.R.L.. sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea in scris a acordului nostru.

2. Contul dumneavoastră.

Daca folosiți site-ul www.elconauto.ro, sunteți răspunzător pentru actualizarea, păstrarea confidențialității si a protecției datelor dumneavoastră personale si a parolei de acces. Dumneavoastră sunteți direct răspunzător pentru a restricționa accesul altor persoane la calculatorul pe care îl folosiți pentru accesul pe contul bestautovest.ro

3. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI ELCONAUTO.RO  , SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL ELCONAUTO.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI ELCONAUTO.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Comunicarea electronica

Când vizitați www.elconauto.ro sau ne trimiteți email-uri, comunicați cu noi pe cale electronica. Sunteți de acord ca toate aceste comunicări: email-uri, note, convenții, newslettere, știri, sau orice alt tip de informații pe care noi le furnizam electronic, satisfac toate cerințele legislației naționale si europene. Acceptul dumneavoastră de a comunica cu noi pe aceasta cale, fie ca numai primiți aceste informații sau si in cazul in care dumneavoastră ne trimiteți informații pe cale electronica, reprezintă un accept echivalent cu semnătura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informații ar fi tipărite pe un suport fizic, in scris. Dumneavoastră, si  ELCON PROCEED S.R.L. deasemenea, sunteți de acord sa respectați întocmai cele comunicate pe cale electronica, punând folosirea acestor comunicări sub incidenta prezentului document numit Termeni si condiții.5. Dreptul de autor

Conținutul site-ului www.elconauto.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - reprezintă proprietatea  ELCON PROCEED0 S.R.L. si a furnizorilor săi si este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fără acordul scris al  ELCON PROCEED S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

6. Comentariile si alte comunicări ale utilizatorilor

Utilizatorii care accesează site-ul www.elconauto.ro pot face comentarii la adresa lui si-a produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabila.  ELCON PROCEED S.R.L. își rezerva dreptul, dar nu si obligația, de a nu publica pe site comentarii cu continui ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbura in vreun un fel viața privata a altor persoane, incalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lanț, mail-uri in masă sau orice alta formă de spam.

7. Protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți vedea politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal.

ELCON PROCEED S.R.L colecteaza următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

• Nume și prenume
• E-mail
• Număr de telefon
• Detalii de facturare și plată 

ELCON PROCEED S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări. In cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se considera ca utilizatorul conferă societarii  ELCON PROCEED S.R.L.. si afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde in lume.

 

Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.  ELCON PROCEED S.R.L. nu iți asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca si restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document.

 

8. Despre produse si servicii

 ELCON PROCEEDS.R.L. nu oferă nici o garanție, in mod expres nici implicit, in ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a conținutului, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Conținutul ELCONAUTO.RO (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit in strânsa colaborare cu reprezentantei producătorilor respectivi in Romania . Din acest motiv,  ELCON PROCEED S.R.L.. nu își asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificațiile produselor afișate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărui producator.  ELCON PROCEED S.R.L.. si partenerii săi își rezerva dreptul sa modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

Produsele si serviciile sunt oferite "așa cum sunt" si in limita stocului disponibil. Din acest motiv  ELCON PROCEED S.R.L. își asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului sau nu este in stoc.

9. Despre prețuri

Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel. Prețul de achiziție tipărit pe factura va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări in momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă.

 În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite in mod eronat de către sistemul nostru informatic. In aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client in cadrul discuțiilor purtate cu consultanții noștri de vânzări.

 Daca prețul real al produsului este mai ridicat decât prețul afișat pe site, consultanții noștri de vânzări sunt îndreptățiți sa va satisfacă cererea de a va livra produsul la prețul publicat pe site, numai in măsura in care vom putea face acest lucru, după cum si dumneavoastră sunteți îndreptățit sa refuzați comanda respectiva.

 In cazul in care prețul real este mai mic decât prețul publicat pe site, iar dumneavoastră ați achitat prețul in avans prin diferite metode (OP, Card Bancar, etc), diferența va fi returnată după cum se va conveni de comun acord, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

10. Linkuri către alte site-uri, server, browser

Societatea  ELCON PROCEED S.R.L.. nu va putea fi făcuta responsabila pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări.  ELCON PROCEED S.R.L.. nu va putea fi făcuta răspunzătoare pentru erorile apărute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului elconauto.ro.

 ELCON PROCEEDS.R.L.. nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul elconproceed.ro . Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

11. Termenii de utilizare a newsletter-ului

Abonare si dezabonarea la newsletter-ul distribuit de site-ul www.elconauto.ro  este gratuita si voluntara implica acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricând va puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respecta legea Comerțului Electronic in ceea ce privește comunicarea comerciala așa cum este ea stipulata de legislația româneasca si internațională.

Utilizarea newsletter-ului se face in aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează si folosirea site-ului, in condițiile prevăzute de prezentul document (vezi articolele 4 - 10), iar politica de confidențialitate este descrisa pe larg in secțiunea corespunzătoare pe site denumita Politica de Confidențialitate.

ELCON PROCEED S.R.L.. deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați in aceleași condiții ca si pentru informațiile publicate pe site (vezi articolele 1 si 3), in concordanta cu prevederile acestui document.

 

Abonații newsletter-ului  ELCON PROCEE S.R.L.. pot retrimite aceste comunicări comerciale si altor persoane, pe răspunderea lor, si in condițiile in care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective.

Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului ELCON PROCEED SRL mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de către abonați despre prevederile prezentului document. In acest context,  ELCON PROCEEd S.R.L.. nu poate fi făcut răspunzător sub nici o forma de acțiunile abonaților săi.

ELCON PROCEED S.R.L.. își rezerva dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, după o notificare in prealabil - sau - fără o notificare in prealabil, despre aceasta intenție, daca ELCON PROCEEDS.R.L.. are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

12. Dispoziții finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe elconauto.ro , sau de informațiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către utilizator.

In cazul in care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instanțelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni si Condiții de Utilizare a site-ului elconauto.ro , clientul își asuma in totalitate aceste riscuri. 

spacer
Website detinut de Elcon Proceed S.R.L., CIF: RO33291755, Reg.Com: J15/355/2014

elconauto.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.