Cosul dvs. este gol

Catalog
Marci produse

Cautare piese

BANDAJ PENTRU REPARAREA SISTEMULUI DE EVACUARE 1 M

Cod produs: 76228

Marca: LIQUI MOLY

 

 

Pret cu TVA: 33.52 Lei

Stoc terminat

Comanda instant - BANDAJ PENTRU REPARAREA SISTEMULUI DE EVACUARE 1 M

Email Telefon

BANDAJ PENTRU REPARAREA SISTEMULUI DE EVACUARE 1 M

Dezvoltat pentru repararea rapidă şi economică a instalaţiilor de eşapament. Bandajul pentru instalaţia de eşapament nu conţine azbest, nu poluează, este termorezistentă şi etanşează găurile şi fisurile mici din instalaţiile de eşapament, impermeabil la gaze. 

Proprietăți- reparații rentabile - fara solventi - nu contine azbest - simplu de utilizat - etanșeitate ridicată la gaz - curăță prin căldură de la evacuare - putere mare - rezistență termică deosebită

Domeniul de utilizare:

Pentru eliminarea şi etanşarea găurilor şi fisurilor în instalaţiile de eşapament.


Mod de utilizare:

Curățați bine murdăria și rugina de părțile care urmează tratate. Agitați recipientul înainte de deschidere. În continuare, înfășurați bandajul din jurul pieselor deteriorate care se suprapun. La întărește-l, ar trebui să se aplice agentul de legare la bandajul folosit. Asigurați temporar bandajul cu sârmă până când este întărită de căldura din sistemul de evacuare.



Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Elcon Proceed S.R.L., CIF: RO33291755, Reg.Com: J15/355/2014

elconauto.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.